Drevené puzzle CoolArts: skvelý tip na darček pre všetky vekové kategórie!

Či už hľadáte tip na darček pre muža, deti alebo babičku, naše puzzle sú vždy dobrý nápad. Nezdá sa vám to? Čítajte ďalej a presvedčte sa sami.

Že vraj nuda? Ale kdeže. Puzzle to je radosť, sranda, rozvoj a pohoda. Všetko v jednom!

Ja viem, puzzle sú na prvý pohľad úplne obyčajná, pre niekoho možno až trochu nudná skladačka. Opak je však pravdou. Ak sa na nich však pozrieme lepšie, uvidíme množstvo zaujímavých benefitov naprieč vekovými kategóriami. Pozrieť si ich môžete napríklad TU.

Puzzle sú super fakt pre každého. Pozrite sa na to s nami

Zábava pre tých najmenších

Puzzle pre deti sú proste klasika. Deti v každom veku ich jednoducho milujú. Okrem toho, že je to veľká zábava, hravým spôsobom ich to rozvíja (nielen rozvoj jemnej motoriky, pamäte,koncentrácie či predstavivosti).

Vyberte im ich obľúbené zvieratko a za nadšené očká po rozbalení darčeku vám ručíme. Potešiť ich môžete napríklad týmto Korálovou CoolArts korytnačkou?

Unikatne-drevene-puzzle-malovana-seria-koralova-korytacka

Navyše skladanie puzzlí môže byť aj spoločná tvorivá a veselá činnosť s mamkou či ockom. A povedzte, ktoré dieťa nemiluje príjemne strávený čas so svojimi rodičmi?

 

Drevené CoolArts Puzzle sú Cool. To ocení každý tínedžer

Práve v tomto veku sa hľadajú a potrebujú veľa času len pre seba. Ak im kúpite nejaké Cool Puzzle, ktoré nejakým spôsobom odrážajú ich individualitu (tá je pre nich práve v tomto období veľmi dôležitá) a ešte si svoje dielo budú môcť vystaviť na stenu, určite zabodujete. Čo tak napríklad táto famózna gitara pre mladého hudobníka?

Drevené puzzle - Famózna gitara

 

 Produktívny vek je neustály kolotoč povinností. Darujte vašim najbližším relax, darujte im puzzle.

Stále pracujúci, zarábajúci, večne zaneprázdnení. V neustálom kolotoči. Práve pre tých v produktívnom veku sú drevené puzzle tým najvhodnejším darčekom aj keď sa to možno na prvý pohľad nezdá.

Nikto totiž nepotrebuje na pár minút vypnúť hlavu a zabudnúť na všetky povinnosti viac ako oni... A práve puzzle to umožňujú. Prirodzene a zábavne upriamujú našu pozornosť do prítomnosti a na všetko ostatné zabúdame. Pripíšme pár endorfínov z tvorivého procesu a relaxačná meditácia plná radosti je na svete!

Vyberte nejaký elegantný dizajn, ktorý sa bude dobre vynímať v  každej obývačke. Náš návrh -  Jing Jang

drevene puzzle jin a jang 

Zaručene sa im potešia aj tí najstarší

Babičky a dedkovia majú často bohužiaľ oveľa viac voľného času, ako by potrebovali. Výsledok je, že sa často nudia a trávia dlhé hodiny pred telkou. Rozjasnite im preto deň a spestrite im ho možnosťou skladania puzzlí.

Okrem zábavnej a tvorivej činnosti, potrénujú trochu koncentrácie, pamäte či jemnej motoriky. Čo v úctihodnom vyššom veku teda tiež nie je na škodu. Vybrať si môžete z našej bohatej ponuky. Čo tak napríklad toto Rajské srdce?

Drevené puzzle - Záhrada v srdci